Friday, August 24, 2012

"Soğan" Kandaki Şeker Seviyesini Ayarlar!





"Soğan" Kandaki Şeker Seviyesini Ayarlar!
Kandaki şeker seviyesini ayarladığı için şeker hastaları tarafından tüketilmesi tavsiye edilir. Ayrıca soğanda bol miktarda A, B ve C vitaminleri bulunmaktadır.

ŞEKER HASTALARI İÇİN ÖNERİLER
Kandaki şeker seviyesini ayarladığı için şeker hastaları tarafından tüketilmesi tavsiye edilir. Ayrıca soğanda bol miktarda A, B ve C vitaminleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra fosfor, magnezyum, kükürt, sodyum ve iyot minarellerince de zengindir.
Çiğ olarak yiyip en çok fayda gördüğümüz besinlerin başında soğan gelmektedir. İçerdiği besin değerleri sayesinde vücut direncimizi korumamıza yardımcı olur. Vücudumuza kuvvet ve zindelik verir.  Bağışıklık sistemimizin güçlenmesine karşı sağlar. Grip, soğuk algınlağı ve bronşit hastalıklarında faydalıdır. Nefes yollarını açıcı etkisi vardır ve öksürüğü keser.
Ayrıca kalp-damar yollarına faydalıdır. Kansere karşı koruyucu özelliği mevcuttur. Sindirim sisteminide oldukça faydası olan soğan, hazmı kolaylaştırır. Vücuttaki zararlı mikropların vucuttan uzaklaştırılmasını sağlamaktadır.
Uzmanların doğal viagra dedikleri soğanın, cinsel gücü arttırdığını biliyor muydunuz?
Evet yanlış duymadınız. Soğan çok iyi bir cinsel güç arttırıcıdır. Kan basıncını düşererek tansiyonu düzene sokar. Stres ve iktidarsızlık kaynaklı cinsel bozuklukları da ortadan kaldırdığı bilinmektedir.
kaynak haberler.com

No comments:

Post a Comment