Monday, November 19, 2012

Müslüm Gürses yoğun bakımda


Arabesk dünyasının star ismi Müslüm Gürses yoğun bakımda. Perşembe günü Memorial Hastanesi'nde kalp ameliyatı geçiren Ünlü Arabesk şarkıcısı Müslüm Gürses hastanede tedavi ediliyor.

Geçirdiği by pass ameliyatı sonrası hafta sonu yoğun bakımdan çıkarılması beklenen Müslüm Gürses, halen yoğun bakımda.
Sanatçı Selahattin Alpay, geçirdiği bypass ameliyatı sonrasında yoğun bakımda tedavisine devam edilen ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in durumunun iyi olduğunu belirterek, "Tedaviye cevap veriyor" dedi.

Müslüm Gürses'in tedavisinin sürdüğü Memorial Hastanesi'ne gelen Selahattin Alpay, sanatçının durumuna ilişkin doktorlarından bilgi aldı. Gürses'in eşi Muhterem Nur'la da görüşen Alpay, çıkışta basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Gürses'in sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Alpay, "Ameliyatı çok ağır. Ancak kendisi çok dirayetli çok şükür. Ben şahsengörmedimdoktoruyla görüştüm. Bunun yanında Muhterem ablayla görüştüm. Muhterem abla daha çok bitkin. Tüm Türk milletinin ve Müslüman aleminin dualarını esirgemeyin.
Tedaviye cevap veriyor. Doktorun dediğinden farklı bir şey söylemeye hakkımız yok. Doktorunbana iyi olduğunu söyledi" dedi. Müslüm Gürses'in sağlık durumu hakkında ilerleyen saatlerdehastaneden bir açıklama yapılacağı belirtildi

No comments:

Post a Comment